Проект „Развивање на меки вештини и социјални компетенции за тимско решавање на проблеми кај наставниците“

На 13-ти и 14-ти декември во нашето училиште се одржаа првите работилници од проектот „Развивање на меки вештини и социјални компетенции

Повеќе

Најголемата тајна на економската моќ на Германија е стручното образование, рече заменик амбасадорот на Германија при посетата на Техничкото училиште во Битола

Кабинетите по физика и практична настава – електроенергетика во Техничкото училиште ,,Ѓорѓи Наумов“ од Битола кои се опремени со грант

Повеќе

Меморандум за соработка помеѓу Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Битола и СОТУ „Ѓорѓи Наумов“

Денес во просториите на нашето училиште беше потпишан меморандум за соработка помеѓу нашето училиште и општинската организација на Црвениот крст

Повеќе