ИТ Секција

 

Логирај Се

Стоп за насилството

Стоп за Насилството

Корисни Линкови

 • Примена на ИКТ во образованието
 • Прашања за екстерно
 • Е-Дневник
 • Office 365
 • Матура
 • Општина Битола
 • Министерство за образование и наука
 • Биро за развој на образованието
 • Центар за стручно образование и обука
 • Центар за образование на возрасни

Од оваа учебна година во училиштето започна да функционира и ИТ Секцијата. Основната задача на членовите од оваа секција, покрај другите активности беше да креираат WEB сајт на училиштето, во кој е вклучено и Е-УЧИЛИШТЕ (on-line базирано учење), изработка на мултимедијални туторијали за наставниците и учениците за користење на E-Learning, средување на некои кабинети (кабинет 22, кабинет 30), активирање на серверот, а планирана е изработка и на други on-line мултимедијални курсеви.

Mентор:

проф. Илче Ацевски (Team Leader, Design, Multimedia)

проф. Панов Тони (Team Leader, Design, Multimedia)

WEBMASTER

  Александар Јованов “Студент” (Programming, Design)


ОДРЖУВАЊЕ:

Дарко Дрогришки II-6

Наиле Емини II-6

Мартин Ристески II-6

Кристијан Ристовски II-6

Ељхаме Муратовска II-6

Елена Илиеска II-5

Александар Јованов III-4

Марија Митковска III-4

Виктор Китанов III-5

Мирјана Видановска III-5

Дамјан Кулуковски III-5

Константин Велјановски III-6

Филип Петровски III-6

Ерџан Фетоски III-6

Умер Џафери III-6


БИБЛИОТЕКА:

Александар Јованов “Студент” (Programming, Design)

Петар Папалевски

благодарност до сите ученици и вработените во библиотека

Конкурс за I година 2017/2018

Пресметување на поени за запишување во I година OБРАЗОВНИ ПРОФИЛИ Образовен профил Број...

 

АНКЕТЕН ПРАШАЛНИК ЗА НАТПРЕВАР ЗА МАСУМ

Анкетен Прашалник АНКЕТЕН ПРАШАЛНИК       Со цел да се добијат релевантни...

 

ЕКОКАЛЕНДАР

Чувај ја планетата Земја, таа ќе ти врати! Штеди вода и тоа е во мода! Капка вода-капка живот. Чист...

 

Спортуваме и компјутерски се надоградуваме

Со цел децата да се отргнат од работата пред компијутер и постајаното седење на мобилен...

 
Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

На 09.12.2016 година во СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ – Битола се одржа Државниот натпревар „Лидер на...

 

ЛИДЕР НА СТРУКА ЗА 2016

На 09.12.2016 година во нашето училиште СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ Битола ќе се одржи натпреварот...

 

МАССУМ 2016

ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ 2016 МАССУМ 22,23 Април, 2016   Скопје   Натпревар Ученик-натпреварувач Наставник-Ментор Маркетинг...

 
Регионален натпревар: Млади претприемачи“

Регионален натпревар: Млади претприемачи“

На 27.02.2016 год. во организација на СОТУ„ Ѓорѓи Наумов “ , Битола и Меѓународниот славјански...

 

Меѓуетничка интеграција

Дисеминација на обуки за меѓуетничка интеграција во  СОТУ„Ѓорѓи Наумов“-Битола        Во...

 
Работилници за фотографија на Манаки 2015

Работилници за фотографија на Манаки 2015

На 20 и 21 септември претставници од нашето училиште зедоа учество во работилници за фотографија,...

 
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа сајтот?

 • Одличен (66%, 193 Votes)
 • Добар (13%, 38 Votes)
 • Лош (13%, 37 Votes)
 • Можело и подобро (9%, 25 Votes)

Вкупно гласачи: 293

Loading ... Loading ...