ПСК “Ѓорѓи Наумов”

Во ПСК “Ѓорѓи Наумов” членуваат голем број сегашни и бивши колеги и ученици од СОТУ “Ѓорѓи Наумов”. Во продолжение се дадени слики од обнoвувањето на планинарскиот дом “Неолица”, како една од многуте активности.

Slika 01

 

Зачлени се во ПСК „Ѓорѓи Наумов“