Манаки

 

Логирај Се

Стоп за насилството

Стоп за Насилството

Корисни Линкови

 • Примена на ИКТ во образованието
 • Прашања за екстерно
 • Е-Дневник
 • Office 365
 • Матура
 • Општина Битола
 • Министерство за образование и наука
 • Биро за развој на образованието
 • Центар за стручно образование и обука
 • Центар за образование на возрасни

На 20 и 21 септември претставници од нашето училиште зедоа учество во работилници за фотографија, краток филм во соработка со Агенцијатата за филм на Р.Македонија и Здружението за ширење на филмска култура Giffoni Macedonia on tour.Учество зедоа учениците Дарко Поповски, Бетим Ќерими од IV4, Aндреа Влинтоска, Андреј Иванов и Катерина Димовска од IV5 , Иванчо Талевски и Наталија Треддовска од IV6 со координаторот Сузана Иванова – професор по македонски јазик и литература.
Целта на оваа работилница е да ги воведе учениците од четврта година во основните естетски категории на фотографската уметност, со посебен акцент на поимите серија на фотографии и фото – колекција.
Нашите ученици иако аматерски направија добри фотографии со впечатлив авторски и артистички пристап.
12046593_895894977163591_5353226075362440263_n

10339694_896256103794145_806601434944988508_n

11215505_895445743875181_8028461116257801683_n

11220870_896256107127478_3266378435411566672_n

12002093_940973389310305_4411222125789287332_n

12003405_940973529310291_4579408682914212359_n

12006121_895658750520547_6191807627386427023_n

12009565_895446313875124_8151711754489824456_n

12009805_895658720520550_5660801257895841447_n

12011390_895614107191678_3157578400073475366_n

12036990_895445717208517_4326317006263174205_n

12037967_895612473858508_6239098089996663636_n

12039683_896255873794168_6401403600480886340_n

12039736_895446080541814_1760300367677476054_n

12042811_895613553858400_5157399033123088309_n

Конкурс за I година 2017/2018

Пресметување на поени за запишување во I година OБРАЗОВНИ ПРОФИЛИ Образовен профил Број...

 

АНКЕТЕН ПРАШАЛНИК ЗА НАТПРЕВАР ЗА МАСУМ

Анкетен Прашалник АНКЕТЕН ПРАШАЛНИК       Со цел да се добијат релевантни...

 

ЕКОКАЛЕНДАР

Чувај ја планетата Земја, таа ќе ти врати! Штеди вода и тоа е во мода! Капка вода-капка живот. Чист...

 

Спортуваме и компјутерски се надоградуваме

Со цел децата да се отргнат од работата пред компијутер и постајаното седење на мобилен...

 
Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

На 09.12.2016 година во СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ – Битола се одржа Државниот натпревар „Лидер на...

 

ЛИДЕР НА СТРУКА ЗА 2016

На 09.12.2016 година во нашето училиште СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ Битола ќе се одржи натпреварот...

 

МАССУМ 2016

ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ 2016 МАССУМ 22,23 Април, 2016   Скопје   Натпревар Ученик-натпреварувач Наставник-Ментор Маркетинг...

 
Регионален натпревар: Млади претприемачи“

Регионален натпревар: Млади претприемачи“

На 27.02.2016 год. во организација на СОТУ„ Ѓорѓи Наумов “ , Битола и Меѓународниот славјански...

 

Меѓуетничка интеграција

Дисеминација на обуки за меѓуетничка интеграција во  СОТУ„Ѓорѓи Наумов“-Битола        Во...

 
Работилници за фотографија на Манаки 2015

Работилници за фотографија на Манаки 2015

На 20 и 21 септември претставници од нашето училиште зедоа учество во работилници за фотографија,...

 
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа сајтот?

 • Одличен (66%, 193 Votes)
 • Добар (13%, 38 Votes)
 • Лош (13%, 37 Votes)
 • Можело и подобро (9%, 25 Votes)

Вкупно гласачи: 293

Loading ... Loading ...