Натпревари

 

Логирај Се

Стоп за насилството

Стоп за Насилството

Корисни Линкови

 • Примена на ИКТ во образованието
 • Прашања за екстерно
 • Е-Дневник
 • Office 365
 • Матура
 • Општина Битола
 • Министерство за образование и наука
 • Биро за развој на образованието
 • Центар за стручно образование и обука
 • Центар за образование на возрасни

Регионален натпревар по Математика 2014

 

Регионален натпревар на знаење, вештини и способности

 

Резултати од натпреварите во одбојка 2010/2011

Мажи Жени

 

Во изминативе 50 години учениците од нашето училиште учествуваа на бројни општински, регионални, државни и меѓународни натпревари по различни наставни предмети на кои постигнаа извонредни успеси освојувајќи ги највисоките места и награди,како во поединечна ,така и во екипна конкуренција.Би ги истакнале учествата на натпреварите по: математика, физика, сообраќајно техничка култура, информатика, одбрана и заштита, прва помош, ”Народна техника” во различни области , саемот на средните училишта и државните натпревари на електро машинските и сообраќајните училишта.

Со особена гордост ќе ги наброиме само освоените награди на државно и меѓународно ниво од претходната учебна 2006/07 година:

на државниот натпревар по математика, прво и второ место

на Балканската олимпијада по математика ,второ место

на државниот натпревар по физика, прво и второ место

на саемот на средните училишта во Скопје прво место замаркетинг

на државниот натпревар на електро машинските и сообраќајните училишта кој се одржа во нашето училиште на 4 и 5 мај 2007 година,10 први, 3 втори и5 трети места.

Овие резултати ни кажуваат дека сме на вистинскиот пат и се поттик за наша уште поуспешна понатамошна работа.

Оди кон албумот “Натпревари” во галеријата

Конкурс за I година 2017/2018

Пресметување на поени за запишување во I година OБРАЗОВНИ ПРОФИЛИ Образовен профил Број...

 

АНКЕТЕН ПРАШАЛНИК ЗА НАТПРЕВАР ЗА МАСУМ

Анкетен Прашалник АНКЕТЕН ПРАШАЛНИК       Со цел да се добијат релевантни...

 

ЕКОКАЛЕНДАР

Чувај ја планетата Земја, таа ќе ти врати! Штеди вода и тоа е во мода! Капка вода-капка живот. Чист...

 

Спортуваме и компјутерски се надоградуваме

Со цел децата да се отргнат од работата пред компијутер и постајаното седење на мобилен...

 
Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

На 09.12.2016 година во СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ – Битола се одржа Државниот натпревар „Лидер на...

 

ЛИДЕР НА СТРУКА ЗА 2016

На 09.12.2016 година во нашето училиште СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ Битола ќе се одржи натпреварот...

 

МАССУМ 2016

ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ 2016 МАССУМ 22,23 Април, 2016   Скопје   Натпревар Ученик-натпреварувач Наставник-Ментор Маркетинг...

 
Регионален натпревар: Млади претприемачи“

Регионален натпревар: Млади претприемачи“

На 27.02.2016 год. во организација на СОТУ„ Ѓорѓи Наумов “ , Битола и Меѓународниот славјански...

 

Меѓуетничка интеграција

Дисеминација на обуки за меѓуетничка интеграција во  СОТУ„Ѓорѓи Наумов“-Битола        Во...

 
Работилници за фотографија на Манаки 2015

Работилници за фотографија на Манаки 2015

На 20 и 21 септември претставници од нашето училиште зедоа учество во работилници за фотографија,...

 
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа сајтот?

 • Одличен (66%, 193 Votes)
 • Добар (13%, 38 Votes)
 • Лош (13%, 37 Votes)
 • Можело и подобро (9%, 25 Votes)

Вкупно гласачи: 293

Loading ... Loading ...