Соопштение

Почитувани ученици,

Ве информираме дека учебната 2023/2024 година започнува на 01.09.2023 година и тоа по следниот распоред:
* Прва и трета година претпладне со почеток во 7:15 часот
* Втора и четврта година попладне со почеток во 13:30 часот

Вработените во училиштето ви посакуваат среќен почеток!