Две први и едно второ место на 59 Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија

Две први и едно второ место на 59 Државен натпревар на младите техничари и природници на Македонија – Наука на млади во организација на Народна Техника на Македонија кој се одржа во ССОУ “Коле Неделковски” – Велес на 13.05.2023 година.
Христијан Николовски – I место (област Информатика-Компјутерско програмирање), ментор Илче Ацевски
Ева Ацевска – I место (област Применета Физика – Електротехника и електроника), ментор Илче Ацевски
Димитар Ристевски – II место (област Фототехника), ментор Билјанка Христовска
Честитки до учениците и менторите!!!