Голем успех во екипни спортови на нашето училиште!!!

Сојузот на училишен спорт – Битола на 09.06.2023 ги додели следните дипломи во екипни спортови на нашето училиште:

I место – Фудбал

II место – Кошарка

II место – Одбојка

II место – Пинг понг

II место – Шах

III место – Футсал

Ментори во овие натпревари се професорите Никола Сотировски, Влатко Гроздановски, Пеце Бојовски и Кирил Ноневиќ.

Честитки за менторите и учениците и уште поголем успех во иднина!!!