ШАМПИОНИ ВО РАБОТНИЧКИ ПРАВА!!!

Благодарност и честитки до сите ученици од нашето училиште за огромната победа на натпреварот за работнички права ,,МОЈ ТРУД, МОИ ПРАВА” решавајќи квиз преку апликацијата ,,твои права@работа” каде освоија КИНО ОПРЕМА (проектор, звучници, миксета и платно) за училиштето. Честитки и до учениците кои успеаја индивидуално да освојат награди (IPhone, JBL звучник или слушалки).
ГОЛЕМО БРАВО!!!