Упис во прва година во учебната 2022/2023 година

СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ – Битола ширум ги отвора вратите за идните средношколци. Училиштето нуди образовни профили од машинска и електротехничка … Continue reading Упис во прва година во учебната 2022/2023 година