Протокол за настава со физичко присуство

Драги ученици,

во пресрет на новата учебна година ве информираме за Протоколот за настава со физичко присуство. За ваша безбедност и безбедност на сите вработени во училиштето, ве молиме за почитување на протоколите и мерките за заштита од Ковид-19.

Имајте успешна учебна година!!!

Протокол за настава со физичко присуство

Во продолжение информација за протоколите преземена од телевизија ТЕРА

Протоколи за одвивање на физичката настава во училиштата