Регионален натпревар по англиски јазик

Регионалниот натпревар по англиски јазик во организација на ЕЛТАМ се одржа на 17.04.2021 година. На натпреварот учествуваа двајца натпреварувачи од нашето училиште и постигнаа извонреден успех:

Наталија Насева – прво место

Данаил Котевски – прво место

Ментор на учениците – проф. Жаклина Ѓерасимовска

Честитки за успехот на учениците, честитки на професорката за успешното менторирање…

Ви посакуваме гооолем успех на Дражвниот натпревар кој ќе се одржи на 08.05.2021 година! БРАВО!