Соопштение за неработен ден

Им се соопштува на сите вработени и ученици во СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ – Битола дека вторник, 8.12.2020 год. е неработен ден за сите граѓани на РСМ и нема да се изведува настава.
Нека ни е честит празникот Св. Климент Охридски и останете во добро здравје.