Соопштение за неработен ден

Им се соопштува на сите ученици и вработени дека согласно Законот за државни празници на Република Северна Македонија, 23 Октомври е Ден на Македонската револуционерна борба. Поради тоа, утре, петок 23.20.2020 година е неработен ден и нема да се изведува настава со учење на далечина и со физичко присуство.

Наставата продолжува во понеделник на 26.10.2020 година според редовниот распоред.

Честит празник!