СООПШТЕНИЕ

Според препораките на МОН, сите ученици и вработени се ослободуваат од настава и работни обврски во периодот од 11.03 до 24.03 поради состојбата со Корона вирусот.

Ги замолуваме сите да ги следат препораките од Министерството за здравство, со цел да се заштитат од вирусот и да избегнуваат масовни собири во отворени и затворени места.

За понатамошни информации следете ги вестите од медиумите и веб страната на училиштето.

Со почит,
Тимот на СОТУ ‘Ѓорѓи Наумов’