Промотивно видео за проектот ,,Предизвик за млади истражувачи”

Промотивно видео кое го изработија учениците од проектот ,,Предизвик за млади истражувачи” на Фондот за иновации и технолошки развој под менторство на професорот Илче Ацевски. Благодарност до Мартин Ристески, Кристијан Ристовски, Наиле Емини, Антонио Цветковски, Петар Илиевски, Антонио Ѓуровски, Јове Ангеловски, Антонио Илијевски, Бојан Жилевски, Мелих Кранли, Александар Петровски и другите ученици кои несебично помогнаа за реализацијата на проектот ,,3Д Технологиите, предизвик за денешницата и неопходност на иднината”.

БРАВО!!!