Мотивационо предавање на Црвениот крст

Денес во нашето училиште претставници на општинската организација на Црвениот крст на РМ одржаа мотивационо предавање за учениците од втора година. На предавањето, тие ги презентираа сите активности во рамките на нивната секојдневна работа.