Традиционален планинарски марш „Неолица 2018“

Во недела на 16.09.2018 година ќе се одржи традиционалниот планинарски марш „Неолица 2018“. Маршот е во организација на ПСК Ѓорѓи Наумов од Битола.
Во продолжение е даден опис на предвидената маршрута и временската рамка на настанот.
Повелете на чист воздух, физичка активност, дружба и гравче…