Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gorginaumov/www/www/wp-content/plugins/cross-linker/crosslink.php on line 388
Крводарителска акција во СОТУ Ѓорѓи Наумов – СОТУ "Ѓорѓи Наумов"

Крводарителска акција во СОТУ Ѓорѓи Наумов

Во средата на 11.04.2018 год. во нашето училиште беше организирана крводарителска акција во соработка со Општинската организација на Црвениот Крст – Битола. 

Во акцијата се вклучија многу ученици кои ја покажаа својата хуманост на дело. Најбројни беа годинашниве матуранти, а на многу од нив ова не им е прво дарување на крв.

Дарувајќи крв спасувате нечиј живот…

Браво дечки!