Информации од јавен карактер

Годишен план за спречување на корупција во СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ во 2021 година

Одговорно лице за прием на пријави доставени заради заштитено внатрешно пријавување е Љубица Кочовска, секретар на училиштето, email: lkochovska@yahoo.com

Завршна сметка за 2020 година

Завршна сметка за 2019 година

Завршна сметка за 2018 година

Годишна програма на училиштето за учебната 2018/2019 година

Годишен извештај за работата на училиштето во учебната 2017/2018 година

Завршна сметка за 2017 година

Завршна сметка за 2016 година за СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ Битола
Жиро сметка: 703010475890315

Биланс на состојба

Посебни податоци за државна евиденција за корисниците на средства од Буџетот на фондовите

Приходи и расходи во текот на годината

Структура на приходи по дејности

Завршна сметка за 2016 година за СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ Битола
Жиро сметка: 703010475878710

Биланс на состојба

Посебни податоци за државна евиденција за корисниците на средства од Буџетот на фондовите

Приходи и расходи во текот на годината

Структура на приходи по дејности

One thought on “Информации од јавен карактер

 • 05. 05. 2021 at 06:44
  Permalink

  Have you ever thought about writing an e-book or guest authoring on other blogs?
  I have a blog based upon on the same topics you discuss and would love to have you share
  some stories/information. I know my visitors would value your work.
  If you are even remotely interested, feel
  free to shoot me an e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published.