АНКЕТЕН ПРАШАЛНИК ЗА НАТПРЕВАР ЗА МАСУМ

 

Log In

Стоп за насилството

Стоп за Насилството

Оди до

 • Примена на ИКТ во образованието
 • Прашања за екстерно
 • Е-Дневник
 • Office 365
 • Матура
 • Општина Битола
 • Министерство за образование и наука
 • Биро за развој на образованието
 • Центар за стручно образование и обука
 • Центар за образование на возрасни

Анкетен Прашалник


АНКЕТЕН ПРАШАЛНИК      Со цел да се добијат релевантни податоци за колку се запознаени граѓаните за намалениата во маркетите, ве молиме искрено да одговорите на следните прашања.

      Денешниов свет се заснова на технологијата и брзиот живот. Бидејќи сме сведоци за потребата на добивање на информации за што пократко време и за олеснување на животот.


1.Дали имате предходно слушнато за Продажен потсетник?

Да

Не


2.Дали мислите дека Продажен потсетник би ви помогнал во секојдневниот живот?

Да

Не


3.Дали би сменале некој од аспектите на Продажен потсетник?

Не

Да(Појаснете)


4.За која публика мислите дека продуктот би бил нај корисен?

Тинејџери

Секојдневно семејство

Бизнисмени

Секого

Друго(Појаснете)


5.Дали би го превзеле Продажен потсетник?

Да

Не

Конкурс за I година 2017/2018

Пресметување на поени за запишување во I година OБРАЗОВНИ ПРОФИЛИ Образовен профил Број...

 

АНКЕТЕН ПРАШАЛНИК ЗА НАТПРЕВАР ЗА МАСУМ

Анкетен Прашалник АНКЕТЕН ПРАШАЛНИК       Со цел да се добијат релевантни...

 

ЕКОКАЛЕНДАР

Чувај ја планетата Земја, таа ќе ти врати! Штеди вода и тоа е во мода! Капка вода-капка живот. Чист...

 

Спортуваме и компјутерски се надоградуваме

Со цел децата да се отргнат од работата пред компијутер и постајаното седење на мобилен...

 
Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

На 09.12.2016 година во СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ – Битола се одржа Државниот натпревар „Лидер на...

 
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа сајтот?

 • Одличен (66%, 193 Votes)
 • Добар (13%, 38 Votes)
 • Лош (13%, 37 Votes)
 • Можело и подобро (9%, 25 Votes)

Вкупно гласачи: 293

Loading ... Loading ...