МАССУМ 2016

 

Log In

Стоп за насилството

Стоп за Насилството

Оди до

 • Примена на ИКТ во образованието
 • Прашања за екстерно
 • Е-Дневник
 • Office 365
 • Матура
 • Општина Битола
 • Министерство за образование и наука
 • Биро за развој на образованието
 • Центар за стручно образование и обука
 • Центар за образование на возрасни

ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ 2016 МАССУМ

22,23 Април, 2016  

Скопје

 

Натпревар Ученик-натпреварувач Наставник-Ментор
Маркетинг план Македонски Наталија Трандовска

Бојан Прцуловски

Андриана Павловиќ

Андреа Влинтоска

Гордана Танеска

Цветанка Митревска

учество
Најдобар бенд и соло изведувач Стефановски Горан Наумовска Цана

Велкова Мимоза

учество
Најдобра фотографија Пецакова Марија Канатларовска Биљана учество
Најдобра веб страна Христовски Александар

Матевски Александар

Китанов Виктор

Стојановски Дарко

 

Панов Тони

Ѓеоргиевски Тони

учество
Најдобра модна ревија Марковска Јована

Калевска Горјана

Муратовска Елиф

Иванова Сузана

Христовска Билјанка

учество
Најдобра поетска творба Иванов Андреј Иванова Сузана учество

 

Најдобро електронско портфолио Наталија Трандовска Гордана Танеска

Цветанка Митревска

учество
Андриана Павловиќ Гордана Танеска

Цветанка Митревска

учество

 

Најдобар постер Станојовски Андреј

Станојовски Павел

Тасевски Владимир

Христовска Билјанка

Наумовска Цана

III место
Константин Велјановски

Даниел Трајковски

Филип Петровски

Панов Тони учество

 

13149885_1083334368407539_1113676305_n 13162167_1083334098407566_370316527_n 13162414_1083335105074132_1959563714_n 13182954_1083334168407559_16233108_n 13183145_1083334308407545_458000299_n 13187866_1083335348407441_164336563_n 13214594_1083335361740773_1296560724_o 13219612_1083334438407532_1918321832_n 13219659_1083335218407454_720569524_n 13219794_1083334328407543_1213888778_n 13219800_1083334405074202_1728521170_n 13219807_1083334491740860_1336659397_n

Конкурс за I година 2017/2018

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ УПИСЕН РОК, ПРВО ПРИЈАВУВАЊЕ Електротехничар за компјутерска техника...

 

ЕКОКАЛЕНДАР

Чувај ја планетата Земја, таа ќе ти врати! Штеди вода и тоа е во мода! Капка вода-капка живот. Чист...

 

Спортуваме и компјутерски се надоградуваме

Со цел децата да се отргнат од работата пред компијутер и постајаното седење на мобилен...

 
Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

На 09.12.2016 година во СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ – Битола се одржа Државниот натпревар „Лидер на...

 

МАССУМ 2016

ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ 2016 МАССУМ 22,23 Април, 2016   Скопје   Натпревар Ученик-натпреварувач Наставник-Ментор Маркетинг...

 
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа сајтот?

 • Одличен (66%, 193 Votes)
 • Добар (13%, 38 Votes)
 • Лош (13%, 37 Votes)
 • Можело и подобро (9%, 25 Votes)

Вкупно гласачи: 293

Loading ... Loading ...