Работилници за фотографија на Манаки 2015

 

Log In

Стоп за насилството

Стоп за Насилството

Оди до

 • Примена на ИКТ во образованието
 • Прашања за екстерно
 • Е-Дневник
 • Office 365
 • Матура
 • Општина Битола
 • Министерство за образование и наука
 • Биро за развој на образованието
 • Центар за стручно образование и обука
 • Центар за образование на возрасни

На 20 и 21 септември претставници од нашето училиште зедоа учество во работилници за фотографија, краток филм во соработка со Агенцијатата за филм на Р.Македонија и Здружението за ширење на филмска култура Giffoni Macedonia on tour.Учество зедоа учениците Дарко Поповски, Бетим Ќерими од IV4, Aндреа Влинтоска, Андреј Иванов и Катерина Димовска од IV5 , Иванчо Талевски и Наталија Треддовска од IV6 со координаторот Сузана Иванова – професор по македонски јазик и литература.
Целта на оваа работилница е да ги воведе учениците од четврта година во основните естетски категории на фотографската уметност, со посебен акцент на поимите серија на фотографии и фото – колекција.
Нашите ученици иако аматерски направија добри фотографии со впечатлив авторски и артистички пристап.
12046593_895894977163591_5353226075362440263_n

10339694_896256103794145_806601434944988508_n

11215505_895445743875181_8028461116257801683_n

11220870_896256107127478_3266378435411566672_n

12002093_940973389310305_4411222125789287332_n

12003405_940973529310291_4579408682914212359_n

12006121_895658750520547_6191807627386427023_n

12009565_895446313875124_8151711754489824456_n

12009805_895658720520550_5660801257895841447_n

12011390_895614107191678_3157578400073475366_n

12036990_895445717208517_4326317006263174205_n

12037967_895612473858508_6239098089996663636_n

12039683_896255873794168_6401403600480886340_n

12039736_895446080541814_1760300367677476054_n

12042811_895613553858400_5157399033123088309_n

Конкурс за I година 2017/2018

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВ УПИСЕН РОК, ПРВО ПРИЈАВУВАЊЕ Електротехничар за компјутерска техника...

 

ЕКОКАЛЕНДАР

Чувај ја планетата Земја, таа ќе ти врати! Штеди вода и тоа е во мода! Капка вода-капка живот. Чист...

 

Спортуваме и компјутерски се надоградуваме

Со цел децата да се отргнат од работата пред компијутер и постајаното седење на мобилен...

 
Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

Државен натпревар „Лидер на струка 2016“

На 09.12.2016 година во СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ – Битола се одржа Државниот натпревар „Лидер на...

 

МАССУМ 2016

ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ 2016 МАССУМ 22,23 Април, 2016   Скопје   Натпревар Ученик-натпреварувач Наставник-Ментор Маркетинг...

 
 

Анкета

Дали Ви се допаѓа сајтот?

 • Одличен (66%, 193 Votes)
 • Добар (13%, 38 Votes)
 • Лош (13%, 37 Votes)
 • Можело и подобро (9%, 25 Votes)

Вкупно гласачи: 293

Loading ... Loading ...