Националниот натпревар за ученички компании 2024

На 25-26.04.2024 во хотел Дрим во Струга се одржа националниот натпревар за ученички компании во организација на Џуниор Ачивмент-Македонија. Нашите ученици Михаил Наумовски III-5, Костадин Николовски III-6, Христијан Захарчев III-6 и Ева Ацевска IV-5 со Ученичката компанија Know Your Plastic од СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ влезе во конкуренција на 24 најдобри ученички компании и достоинствено го претстави нашето училиште.