Регионален натпревар во организација на ЗЕМСУ

Денес во просториите на СОУ “Ристе Ристески – Ричко” Прилеп се одржа регионалниот натпревар во организација на ЗЕМСУ за профилите од електротехничката 📡🖥️💿, машинската🔧🔨🛠️ и сообраќајната струка⛴️🛬🚀
Сите ученици од СОТУ „Ѓорѓи Наумов“-Битола освоија I, II или III награда и со тоа се пласираа на државниот натпревар кој ќе се одржи на 16-17.05.2024 г. во СОУ „Богданци“ од Богданци. Им посакуваме многу успех!!!