Награда по повод Денот на заштитникот на градот „Свети Нектариј Битолски“

Честитки за нашиот ученик Урим Џафери од IV-2, кој доби награда и пофалница од градоначалникот на Битола, Др. Тони Коњановски по повод Денот на заштитникот на градот „Свети Нектариј Битолски“. Наградите беа доделени на најуспешните и талентирани ученици од основните и средните училишта во градот за учебната 2022/23 година.