I, II и III место на ноќната трка по повод ослободувањето на Битола

Одличен успех на нашите ученици од трета и втора година на 4-то Ноемвриската ноќна трка по повод ослободувањето на Битола, која се одржа на 03.11.2023 на Широк Сокак!!!
I место: Стефан Радевски – III година
II место: Петар Шојлелевски – III година
III место: Мартин Георгиевски – II година
Честитки за учениците и менторите!!!