Голем успех на општинскиот ПИНГ ПОНГ натпревар

Екипата од нашето училиште СОТУ ,,Ѓорѓи Наумов” – Битола го освои второто место на општинскиот ПИНГ ПОНГ натпревар кој се одржа на 01.11.2023 во СОЕУ ,,Јане Сандански” – Битола.

Во поединечна конкуренција:

II место – Антонио Вељановски

III место – Стефан Белџигеровски

Честитки до учениците и нивните ментори!!! Им посакуваме уште поголем успех во иднина.