Регионален натпревар на електротехничките, машинските и сообраќајните средни училишта

Во саботата на 30.03.2019 година се одржаа овогодинешните регионални натпревари на електротехничките, машинските и сообраќајните средни училишта. Домаќин на натпреварот

Повеќе

Проект „Бастион“ – Развивање на меки вештини и социјални компетенции за тимско решавање на проблеми

Минатата недела во нашето училиште почна одржувањето на серија работилници од партнерскиот проект со Бизнис академијата Смилевски – БАС. Проектот

Повеќе